LIEMERS CARAVANS
1968 - 2014
 
Vrijheid is te koop!
 


Vrijheid zoals alleen een caravanner die kent....

Geen enkel product biedt u de ultieme vrijheid die een caravan u biedt. Uw eigen tweede huis waar u maar wilt met uw eigen auto naast de deur! Overal op vakantie uw eigen keuken, toilet en bed. Altijd vakantie vieren waar het mooi weer is, nooit meer uitgekeken zijn op de omgeving en zelf bepalen wanneer u aankomt en vertrekt. Een stedentrip en een bergwandeling in dezelfde vakantie, op elk moment een lekker biertje of wijntje uit uw eigen koelkast, het is allemaal mogelijk. U kunt kiezen voor lekker basic, maar u kunt ook kiezen voor super de luxe met airconditioning, vloerverwarming, flatscreen TV en eigen douche. Buiten of binnen, zomer of winter, Noord of Zuid, sneeuw of warmte, een weekendje of een seizoen... Beleef ook dit ultieme gevoel van vrijheid.
 
 
Al 45 jaar vinden vele enthousiaste caravanners hun weg naar de Liemers....

Voor aankoop van een nieuwe of gebruikte caravan, voor onderhoud of reparatie, voor huur, voor het grote assortiment in caravan- en campingaccessoires of gewoon voor een lekkere, versgezette kop koffie of cappuccino.
Het bedrijf begon in 1968 in Zevenaar. Inmiddels hebben wij ons na drie verhuizingen gevestigd op een prominente plek in het bedrijventerrein Centerpoort-Zuid in Duiven, direct aan de A12. Met buren als IKEA, Makro, Intratuin, Kwamtum, Woonexpress en Praxis op een steenworp afstand is een dagje 'funshoppen' wel erg aantrekkelijk. 
 
 
 
 

Vakantiegevoel....

Bij binnenkomst waant u zich al een beetje in vakantiestemming met natuurlijk de droomcaravans van de topmerken Knaus, Dethleffs en Caravelair die zorgen voor een zonnig sfeertje, terwijl de scherp geprijsde occasions u het slechte weer even doen vergeten. Een gezellige, ruim gesorteerde, campingwinkel met scherpe aanbiedingen maakt het geheel compleet. Voortenten, luifels, stoelen, barbecues, oventjes, TV's, satellietschotelsets, caravanmovers, u zegt het maar.
 

Groot aanbod.....

Door het grote aanbod (altijd ca. 75 modellen, nieuw of gebruikt) en de ruime opstelling, kunt u de caravans op een perfecte manier bekijken. Bij ons vindt u naast de courante modellen ook altijd een serie exclusieve modellen. Op dit moment hebben wij diverse modellen uit de volgende exclusieve series: Knaus Eurostar, Knaus Sudwind Exclusive, Dethleffs Beduin en Dethleffs Aero Style. Voor een volledig overzicht van onze voorraad nieuwe caravans verwijzen wij u naar de merkpagina's en de pagina "aanbiedingen" op onze site.
Ook is er een occasionterrein waar u tussen zo'n 30 uitsluitend jonge en perfect onderhouden occasions altijd de caravan van uw keuze kunt vinden, uiteraard allemaal met Bovag garantie. Als optie bieden wij een verlengde garantie tot drie jaren Bovag garantie op onze occasions (vraag naar de voorwaarden).
 

Service.....

Bij ons geen snelle internetverkopen maar gedegen advies en service. U bent bij ons ook na uw aankoop altijd welkom voor (Bovag)garantie, service en advies. Ons ervaren service- en verkoopteam staat altijd voor u klaar. Dit bewijzen wij al meer dan 45 jaar!
 

 
 
Het team van Liemers Caravans kijkt uit naar uw bezoek.
 
 
 
 
De Liemerscaravans B.V.          
 
Ratio 18
6921 RW Duiven
(t) 026-3120205
(f) 026-3120004
KVK nr. 09078581
 
Onze openingstijden:
 
Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
 
Bezoek buiten openingstijden is mogelijk op afspraak.
 
Op zondag en maandag zijn wij gesloten (m.u.v. speciale koopdagen)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Enkele foto's van ons bedrijf. Klik op de kleine foto's voor een vergroting)